Tuesday, March 15, 2022

Att vara en högskolestudent uppsats

Att vara en högskolestudent uppsats



Strömmar av svett rann nerför mitt ansikte och jag förföljde honom i flera minuter tills jag plötsligt greps av en liten, gul skylt där det stod på koreanska: GÖRA INTE: Galtfällor framåt. Det året befanns min far skyldig och fängslades för anklagelserna relaterade till hans arméstödskontrakt. Ett öppet sinne är ett sinne som är mottagligt för undersökning av nya idéer och fakta, att vara en högskolestudentuppsats. Efter 14 års boende i en region att vara en högskolestudentuppsats av våld skickades jag iväg till internatskola i en region känd för fred, Schweiz. I åratal styrde bearbetade snacks köksriket i mitt hushåll och animaliska produkter var fler än växtbaserade erbjudanden. Vi inser att den här författaren noggrant har konstruerat detta stycke hela tiden; vi ser den underliggande strukturen. Att göra den där hålkameran var verkligen en mödosam process: ta en kartong, knacka igen den och stick ett hål i den.





Ytterligare information om att vara en högskolestudentuppsats



En universitetsstudents liv kan vara ganska ... äventyrligt, om jag får säga. College sägs vara de bästa fyra åren i ditt liv. Det kan vara sant för vissa människor, medan andra kanske inte håller med. Många studenter planerar att gå iväg till college medan andra gillar att bo nära hemmet. Blir det precis som gymnasiet, blir det kul eller blir det nervöst? Du kan aldrig riktigt veta förrän du faktiskt går på college. Alla har olika erfarenheter. För det första, en av de bästa sakerna med att vara en collegestudent är schemaläggning.


Du får göra ditt schema som du vill ha det. Efter år av att ha gått i skolan och gjort upp ditt schema för dig, får du äntligen ta kontroll över vad du vill. Högskolans schema skiljer sig naturligtvis mycket från gymnasiets schema. Dina klasser är inte 45 minuter långa. Och det bästa med att göra ditt schema är att du får välja vilken tid du vill börja dagen, att vara en högskolestudentuppsats, baserat på klasserna såklart, att vara en högskolestudentuppsats. Och för protokollet, de flesta högskolestudenter behöver aldrig ta fredagslektioner; så du fick dig själv en tre dagars helg för hela terminen.


Går vidare från klasser och schemaläggning, att vara en högskolestudentuppsats, är faktiskt själva högskoleupplevelsen. När du blir högskolestudent får du utforska dina intressen, saker som du älskar. Du får upptäcka dig själv som person hela tiden att vara en högskolestudentuppsats dessa nya saker. När du väljer ett huvudämne väljer du ett studieområde att specialisera dig. Att äntligen kunna bestämma sig för något är en av de största lättnaderna för en högskolestudent. Att behöva välja något att studera är ett svårt beslut, så du väljer vägen för ditt liv, ett karriärmål.


Och att välja något du att vara en högskolestudentuppsats kommer att göra att vara en högskolestudentuppsats många år av ditt liv är ett svårt val. Du vill göra något du tycker om och något du har av intresse. Som högskolestudent bör du utöka dina kontakter, att vara en högskolestudentuppsats. Det bästa sättet att ta sig runt eller till och med hitta ett jobb är att känna människor. Ju fler människor du känner desto bättre kontakter kommer du att ha byggt upp. Att engagera sig i din skola är också ett bra sätt att verkligen vara en del av något. Nu som alla skolor måste varje elev ta itu med prov. Du sitter uppe hela natten och pluggar till ett tenta nästa dag med en burk red bull bredvid dig eller kanske till och med kaffe.


Du är vaken hela natten och skriver en uppsats som tilldelades för två veckor sedan och som ska beräknas nästa dag. De flesta professorer vill ha in den att vara en högskolestudentuppsats. Till mitt försvar får de pappren alltid de bästa betygen, men det gör man inte, att vara en högskolestudentuppsats. Fyra år kan tyckas vara mycket, men det kommer att flyga förbi. Du bytte till din pyjamas, släcker lamporna och gör dig redo att sova. Hur föredrar du att sova, på ryggen, på sidan eller på magen? Att sova på sidan, särskilt på vänster sida, tros ha många att vara en högskolestudentuppsats till din allmänna hälsa. Denna sovställning gör att dina organ kan bli av med gifter och hjälpa till att lindra kronisk smärta i nedre delen av ryggen.


Nu är detta en mycket vanlig sovställning, men otroligt smärtsam för vissa människor, eftersom den orsakar smärta i nedre delen av ryggen. Om du redan upplever ryggsmärtor kommer det att bli ännu värre om du sover på rygg. Om du snarkar kommer det att öka det problemet, att vara en högskolestudentuppsats, för. Tycker du om att sova på magen, men har ofta problem? Positionen kanske inte hjälper dig. Det kan spänna din nacke och din nedre rygg, att vara en högskolestudentuppsats. Men om det är så här du gillar att sova, kan du överväga att använda en mycket mjuk kylkudde för att hålla din nacke bekväm. Detta är en slags konstig sovställning, men väldigt vanligt. Studier har visat att människor som sover så här kan vara tystare och mer avslappnade. Att ligga på rygg med armarna tätt mot kroppen är faktiskt en bra sovställning, eftersom det hjälper till att hålla ryggraden i en rak linje.


Sjöstjärna är när du ligger på rygg och sover med armarna upplyfta nära huvudet. Att sova i en sjöstjärneposition kan framkalla smärta i nedre delen av ryggen, vilket stör att vara en högskolestudentuppsats normal sömn. Om du upplever ryggsmärtor, överväg att lägga en kudde under knäna, så att du kan anpassa ryggradens naturliga kurva. Och det finns verkligen ingen bättre tid att fira än genom att kasta den ultimata vinterfesten. Från att bjuda in dina kollegor på en fest efter jobbet till att vara värd för en trevlig och festlig träff med dina vänner eller familj för en heldagsaffär. Det händer redan mycket denna semesterperiod.


Från julsånger till skidsemester brukar december fyllas snabbt för alla. Men om du kan kasta den ultimata vinterfesten kan du vara säker på att folk rensar sina dagböcker för att kunna delta. Så hur går du tillväga för att faktiskt kasta den ultimata vinterfesten? Och viktigast av allt, hur säkerställer du att alla har en fantastisk tid? Även om det är mycket som går till festplanering, behöver det verkligen inte vara en stressig affär. Faktum är att du kan spika den ultimata vinterfesten med bara några enkla partyhack. Vilket är vad vi är här för att hjälpa till med, att vara en högskolestudentuppsats. Eftersom fester är tänkta att vara roliga, och värden ska alltid njuta av det mest.


Dejten är en avgörande del av festplaneringspusslet som du kommer att vilja slå fast i förväg. För de flesta har väldigt fulla kalendrar den här tiden på året, att vara en högskolestudentuppsats, du kommer att vilja försöka välja ett datum som de flesta av dina gäster kommer att kunna OSA till. Så även om helger är de datum som alla vill boka, överväg att göra en mindre vanlig dag som en måndag eller en tisdag. På så sätt kommer du få fler att dyka upp och bidra till att skapa en härlig atmosfär. Vill du gå på ett nyckfullt jultema som inte är den här världen och transportera gäster till en annan värld? Eller vill du bli elegant och elegant och göra det mer av en svart slips-affär? Oavsett vilken riktning du väljer att gå i, se till att hålla dig till det temat och se till att alla dina dekorationer och beslutsfattande i allmänhet stöder det.


Konsekvens är nyckeln när det gäller att få rätt teman för din ultimata vinterfest. Budgeten som du har för din fest kommer i slutändan att diktera riktningen för vilken typ av mat du kommer att tillhandahålla. Men generellt sett kommer du att vilja ha logistiken och menyn spikad åtminstone några dagar i förväg. Om du planerar att göra mycket av den kulinariska förberedelsen på egen hand, överväg att välja enkla menyalternativ för fingermat som en ostrulle som helt enkelt måste placeras i ugnen eller Caprese-sallader på en pinne. Och om du kan ha lite mer utrymme i budgeten, överväg definitivt att ordna ditt evenemang. Det kommer inte bara att ta bort massor av stress utan också se till att gästerna blir imponerade av maten de får.


Hungriga gäster kan omedelbart döda alla feststämningar, så undvik att detta händer till varje pris genom att servera mer mat än nödvändigt. Åh, och till sist när det gäller att förbereda mat för ditt evenemang, se till att du kontrollerar dina gästers kostbehov i förväg så att du kan tillgodose dem specifikt. Precis som ingen någonsin vill vara hungrig på ett evenemang, vill du inte heller att alkoholen ska torka upp halvvägs genom vad som ser ut att bli en lovande kväll. Ett bra knep för detta är att alltid köpa extra alkohol i förväg, med vetskapen om att du antingen kan lämna tillbaka den efter festen eller hålla den i lager för en ny fest du slänger på det nya året.


Även om vin och öl alltid är lätt att gå till, glöm inte de andra favoritspriten som whisky eller mezcal. Oavsett vad din barmeny är, att vara en högskolestudentuppsats, gör det till ditt mål att ingen gäst på din bash någonsin är utan ett tomt glas i händerna. Den här är också viktig för alla fester, stora som små. För att undvika besvärlig tystnad och se till att det alltid finns åtminstone ett subtilt surr vid din bash, förplanera ditt musikval innan att vara en högskolestudentuppsats kväll. Ett snabbt och enkelt sätt att göra detta är genom att konfigurera ditt Spotify-konto till en Bluetooth-högtalare. Du kan till och med förvälja spellistor som redan har skapats för semesterfester.


Eller överväg att överraska gäster med elegant jazzvinyl som tar tillbaka klassiker från James Dean eller Rat Pack. Naturligtvis, om budgeten tillåter, kan du också ta in en DJ eller liveband för att ta hand om alla dina musikaliska behov. För att verkligen få folk på julstämning bör du avsätta tid för att ge presenter på din fest. Du kan spela traditionella spel som White Elephant eller Secret Santa, och be gästerna att engagera sig och vara kreativa inför festen. Dessa spel ger alltid kreativa presenter, med allt från cat cbd till en Nintendo Switch som delas ut. Du kan också vara kreativ med presenter som du ger alla gäster också – som en skräddarsydd julprydnad eller till och med en flaska vin. Men ingenting får en fest att kännas festlig som andan att ge.


När alkoholen väl börjar flöda tar det troligen inte lång tid att vara en högskolestudentuppsats alkoholen för att komma igång bland gästerna. Det är därför du bör förplanera det avsedda dansområdet och se till att det finns timmar värda låtar så att folk kan dansa hela natten, att vara en högskolestudentuppsats. Och detta inkluderar dig också. Som värd som har lagt ner så mycket tid och kraft på evenemanget förtjänar du att släppa loss på dansgolvet och ha en fantastisk tid. Att kasta den ultimata semesterfesten är något som du säkert kan uppnå – oavsett budget!


Allt som krävs är lite planering och tidsengagemang och du kommer att kunna gå ner i böckerna som en legendarisk festarrangör. De bästa sakerna att tänka på för att skapa en speciell bash är att se till att du har gott om mat och alkohol, har förplanerat musiken och dansgolvet, har låst in ett datum som dina gäster kan delta på och bestämma hur du ska få dina gäster glada över semestern genom en gåva-utdelning eller utbyte. Och kom ihåg att semestern handlar om att umgås med de människor du bryr dig mest om. Bjud bara in dem som du bryr dig om och bryr dig om dig tillbaka — och det kommer säkerligen att bli en natt att minnas! Johnathan Yarrow är en framgångsrik försvarsadvokat, tills han tar sig an ett personligt fall som han inte kan vinna.





definition av konstuppsats



Skillnaden mellan ADPP och de flesta andra organisationer är dess betoning på grunderna och att göra förändringar som håller. Att arbeta mot dessa förändringar för att lösa verkliga problem är det som gör mig upphetsad. Jag upptäckte att samma idé om förändring genom enkla lösningar också gällde under min senaste sommarpraktik på Dr. På labbet fokuserade jag på att analysera medicinska databaser och skriva program som analyserar cancergenom för att hitta samband mellan vissa cancerformer och läkemedel. För första gången i min vetenskapskarriär skulle min passion få en omedelbar effekt på andra människor, och för mig var det fängslande.


Att arbeta med Project ADPP och att delta i medicinsk forskning har lärt mig att närma mig problem på ett nytt sätt. Att hitta dessa steg och uppnå dem är det som gör mig upphetsad och hungrig på att utforska nya lösningar i framtiden. Den här studenten antogs till UC Berkeley. Föreslagen läsning: Hur man kommer in i UC Berkeley och hur man skriver fantastiska UC-uppsatser. Fenomenet ömsesidigt beroende, människan beroende av människan för att överleva, har format århundraden av mänsklig civilisation. Men jag känner att dagens ungdom sakta kopplar av från sitt samhälle.


Under de senaste åren har mänsklig koppling fascinerat mig och att bevittna mina kamraters apati har fått mig att engagera mig i olika ledarpositioner för att motivera dem att utföra samhällstjänst och bli aktiva medlemmar i samhället. Mindre än ett år innan nian började gick min kusin och nära vän bort i cancer, och i känslornas flock tog jag inte emot någon av dödsfallen känslomässigt. Men en enkel berättelse hjälpte mig att hantera dessa dödsfall och vidta åtgärder. Jag var aldrig helt medveten om hur nära människor litar på varandra förrän jag läste The Fall of Freddy the Leaf av Leo Buscaglia under första året. Allegorin handlar om ett löv som förändras med årstiderna, som slutligen dör på vintern, och inser att hans syfte var att hjälpa trädet att frodas.


Efter att ha läst den blev jag upplyst om livets cykel och insåg vilken enorm inverkan mina handlingar hade på andra. Jag såg hur varje elev skapade vänskap med andra elever i vårt team och medlemmar i Phoenix-gemenskapen. Till en början bestod gruppledarskapet bara av min rådgivare i mig; dock fick jag stöd av administratörerna. Jag tillbringade mer än en timme om dagen med att förbereda evenemanget, och det var allt värt det! Sonora Eagles var elever av olika årskurser, etnicitet, socioekonomisk bakgrund och utbildningsförmåga. Vi skämtade och spelade fotboll medan vi jobbade som frivilliga. Hela vårt team samlades runt, och jag bad folk berätta hur de har drabbats av cancer. När jag gick genom folkmassan, deras ansikten upplysta av levande ljus, deras kinder var våta av renande tårar, jag inser vilken inverkan jag hade på dem, syftet jag uppfyllde; men viktigast av allt, jag insåg vilken inverkan de hade haft på mig.


Sonora Eagles var mitt sätt att hantera mina nära och käras död i cancer. Temat för stafett för livet är ett hopp om ett botemedel. Genom denna erfarenhet som ledare har jag kommit att inse att som gemenskap hoppas vi tillsammans, vi drömmer tillsammans, vi arbetar tillsammans och vi lyckas tillsammans. Detta är fenomenet ömsesidigt beroende, livets sammanlänkning, den centrala orsaken till mänsklig existens. Jag har fortsatt detta momentum genom att starta ett Sonora High School-avdelning i American Cancer Society Youth, en klubb som är dedikerad till ungdomars engagemang och flera aspekter av American Cancer Society, inklusive det senaste Arizona-förslaget Var och en av oss lämnar hitta ett arv när vi fyller vårt syfte i livet.


Jag tror att mitt syfte som student är att uppmuntra andra att bli aktiva medlemmar i samhället och motivera dem att nå nya höjder. Som student vid University of California kommer jag att bidra med min förståelse för det mänskliga tillståndet och studenternas motivation för att hjälpa till att stärka studentrelationer inom campus och i hela samhället. Detta är en högskoleuppsats som fungerade för Cornell University. Föreslagen läsning: Hur man kommer in i Cornell. Mina fingrar vet instinktivt, utan en tanke. De vrider på ratten, precis som de har gjort hundratals gånger tidigare, tills ett mjukt, metalliskt klick ekar in i min trumhinna och utlöser deras omedvetna stopp.


Jag öppnade med glädje min skåpdörr och exponerade uppriktigt dess djupaste inälvor för gymnasiets breda salar. De skarpa ljusen lyser tillbaka och avslöjar främmande varje spricka, skrymsle och vrår, som lyser över dess glittrande, kala ytor. Den här första dagen på senioråret gav jag mig ut på min uppgift. Jag skaffar en vanlig matkasse i plast från min ryggsäck. Innehållet inuti representerar tillsammans allt om mig på gymnasiet - de berättar en historia, en allt om mig. Jag sträcker mig in och låter mina fingrar släpa runt ytorna på varje föremål. Jag väljer ut mitt första byte godtyckligt och när jag höjer min hand till ögonhöjd undersöker jag noggrant detta utvalda. En flamencodansös i miniatyr stirrar tillbaka på mig från gränserna för den rektangulära 3D-magneten, halvt dyker ut som om hon var villig att komma till liv.


Genast förflyttar mitt sinne mig tillbaka några somrar tidigare, när jag knackade mina egna hälar till traditionell musik i Spanien. Jag påminns om min törst att resa, att utforska nya kulturer som är helt annorlunda än mitt bekanta hem i Modesto, Kalifornien. Som ett resultat har jag utvecklat en rastlöshet inom mig, ett behov av att gå vidare från fyra år på samma gymnasieskola, att ta vara på olika möjligheter när det är möjligt och att träffa intressanta människor. Jag tar ut nästa magnet från min plastpåse. Den här visar en panoramautsikt över staden Santa Barbara, Kalifornien. Här minns jag att jag tillbringade sex veckor i min ära, inte bara med att studera och lära, utan faktiskt eftersträva ny kunskap för att lägga till mänsklighetens repertoar. Jag hade lätt kunnat välja att spendera min sommar med att lata mig; faktiskt, mina föräldrar försökte övertala mig att ta en paus.


Istället valde jag att göra avancerad molekylärbiologisk forskning vid Stanford University. Jag ville fördjupa mig i min passion för biologi och fördjupa mig i mitt sinnes oändligt rika möjligheter. Den här utmaningen var så givande för mig, samtidigt som jag hade det roligaste i mitt liv, eftersom jag kunde leva med människor som delade samma typ av drivkraft och passion som jag gjorde. Efter att ha stuckit upp mina magneter på skåpsdörren körde jag med fingrarna över botten av påsen och jag insåg att en fanns kvar. Denna student antogs till Northwestern University. Jag funderar kort på de traditionella vägarna, som att ta ett jobb eller tillbringa större delen av sommaren på stranden.


Däremot vet jag att jag vill göra något unikt. Jag är fast besluten att till och med överträffa min förra sommar, då jag tillbringade en månad med en värdfamilj i Egypten och tolv dagar på en ledarskapskonferens i New York City. ger inte längre den typ av utmaning jag söker. Sex månader senare kliver jag av flygplanet för att finna mig själv omgiven av palmer, med utsikt över utomhusflygplatsen. Jag skrattar för mig själv om den extra bonusen med bra väder, men jag vet att jag har kommit till Palo Alto, Kalifornien, med ett mycket högre syfte i åtanke.


Jag kommer att tillbringa sex veckor här i min ära, inte bara med att studera och lära mig, utan faktiskt eftersträva ny kunskap för att lägga till mänsklighetens repertoar. Genom Stanford Institutes of Medicine Summer Research Program kommer jag att tjäna högskolepoäng genom att utföra original molekylärbiologisk forskning, skriva min egen forskningsartikel och presentera mina resultat i ett forskningssymposium. Jag bestämde mig för att tillbringa min sommar med forskning eftersom jag visste att jag gillade vetenskapligt tänkande och att jag passionerat skulle kasta mig in i alla nya utmaningar. Jag vill alltid veta mer - att utforska universums lagar djupare, utforska naturens kraft och skönhet, lösa de mest komplicerade problemen.


Jag har en omättlig nyfikenhet och en önskan att gräva djupare ner i mitt intellekts fördjupningar. På sommarforskningsprogrammet fick jag reda på hur mycket jag tycker om att tänka kritiskt, lösa problem och tillämpa min kunskap i den verkliga världen. Medan jag forskade i Kalifornien kunde jag också träffa många lika motiverade, intressanta människor från hela USA och utomlands. När jag lärde mig om deras unika livsstil, delade jag också med dem om de olika perspektiv jag har fått från min resa utomlands och mitt kinesiska kulturarv. Jag kommer aldrig att glömma den ovärderliga möjligheten jag fick att utforska Kalifornien tillsammans med dessa ljusa människor. Jag hade lätt kunnat välja att spendera den sommaren på traditionellt sätt; faktiskt, mina föräldrar försökte till och med övertala mig att ta en paus.


Istället valde jag att göra molekylärbiologisk forskning vid Stanford University. Den här utmaningen var så givande för mig, samtidigt som jag hade det roligaste i mitt liv, eftersom jag kunde leva med människor som delar samma typ av drivkraft och passion som jag gör. När jag fyllde tolv blev min styvpappa våldsam. Han blev en annan person över en natt och hamnade ofta i slagsmål med min mamma. Man kan säga att min uppväxt präglades av att mina föräldrar förvandlade vardagliga föremål till vapen och att jag försökte förvandla mig till de perfekta vita väggarna som stod orörliga medan min familj föll isär. Den här perioden i mitt liv är inte en snyftberättelse, utan snarare ursprungsberättelsen om min kärlek till att skriva. Under ett slagsmål en gång lämnade min styvpappa huset för att hämta ett basebollträ från sin lastbil.


Och i det ögonblicket grät jag inte som jag var benägen att göra, utan jag tog fram en bok och upplevde ett djupt försvinnande, ett som alltid skulle få mig att associera läsning med eskapism och helande. Och när jag blev äldre började jag tänka att det måste finnas andra som gick igenom det här också. Jag försökte hitta dem. Jag skapade en anonym blogg som centrerade vad det betydde för en tonåring att finna glädje trots att hennes liv var i spillror. I den här bloggen höll jag läsarna uppdaterade med vad jag lärde mig, nattlig yoga för att släppa spänningar från dagen och bekräftelser på morgonen för att motverka skammen som ökade till följd av att varje vecka bevittnade min oförmåga att göra saker bättre hemma.


Vid den tiden kände jag mig osäker på vem jag var eftersom jag var annorlunda online än jag var hemma eller till och med i skolan där jag var redaktör för min gymnasietidskrift. Det tog ett tag för mig att förstå att jag inte var tjejen som gömde sig i hörnet och gjorde sig liten; Jag var den som försökte få kontakt med andra som hanterade samma utmaningar hemma och tänkte att vi kanske i vår isolering kunde mötas. Jag kunde tjäna tillräckligt på min blogg för att betala några räkningar i huset och ge min mamma modet att sparka ut min styvfar. När han lämnade vårt hem kände jag hur en vind gick igenom det, huset andades ut en stor lättnadens suck.


Jag vet att detta inte är den typiska bakgrunden för de flesta elever. Att dela min historia med likasinnade tonåringar hjälpte mig att förstå vad jag har att erbjuda: mitt perspektiv, min obönhörliga optimism. Jag upplever inte förtvivlan länge eftersom jag vet att detta bara är ett kapitel i en lång roman, ett som kommer att förändra hjärtat hos dem som stöter på det. Den här studenten antogs till Yale University. Föreslagen läsning: How to Get Into Yale. Jag var en rak A-elev tills jag kom till gymnasiet, där mina lugna kvällar när jag lagade middag åt mina syskon förvandlades till timmar med att titta på videor, följt av det frenetiska försöket att slutföra läxorna runt 04:00. När jag fick ett F på ett kemi-pop-quiz satte min mamma mig ner för att fråga mig vad som hände. Jag trodde att hon skulle kalla mig lat, anklaga mig för att slösa bort gåvan att vara amerikan som hon och min pappa gav mig.


De behövde bara lägga saker i en planerare, inte se till att deadlines var placerade på flera platser, fysiska och digitala. Min mamma tog av från sitt mataffärsjobb för att ta mig till ytterligare två möten för att fråga om ADHD, termen som läkaren hade använt, men andra läkare var inte villiga att lyssna. Jag hade som i alla klasser utom världslitteraturen. Men jag visste att något var fel. Efter vårt tredje läkarbesök arbetade jag med bibliotekarien efter skolan för att sålla igenom forskning om ADHD och andra inlärningssvårigheter tills vi stötte på termen executive functioning. Beväpnade med kunskap gick vi till en ny läkare, och innan min mamma kunde insistera på att vi skulle testa oss eller remitteras till en specialist, gav läkaren oss en undertecknad remiss.


Hon frågade mig om mappen i min hand. Jag sa till henne att det var fullt av min forskning. Min mamma nämnde att några läkare hade vägrat att hänvisa oss till en specialist eftersom mina betyg var för höga. Jag blev chockad över detta avslöjande. De tre senaste läkarna hade mumlat något om betyg men hade aldrig sagt något om ras. Innan jag hann förneka det ivrigt nickade doktorn, som var från Taiwan, sympatiskt. Och vissa ungdomar lär sig att maskera symtom genom att bygga system. Jag tycker att du ska testa dig. Terminen efter bekräftelsen av min diagnos med inlärningssvårigheter var minst sagt utmanande. Bibliotekarien, som hade blivit min nära förtrogna, introducerade mig för en akademisk handledare som specialiserade sig på inlärningssvårigheter och lärde mig färdigheter som att använda redundans och tidshantering för att göra det lättare för mig att brottas med rörliga delar.


Denna student antogs till University of Pennsylvania. Min bror och jag skiljer exakt ett år och en dag. Som barn bar vi samma kläder, fick samma frisyr. När vi kom till mellanstadiet stod det klart att min storebror föredrog tysta inomhusaktiviteter, medan jag var en född artist som föredrog teater, även när jag låg utanför scenen. Jag tog hans relativa tystnad för att vara ointresserad och tyckte att det var stötande. Jag grävde särskilt in i musikteaterns värld förutom att jag regelbundet sjöng solon på våra gymnasiekörskonserter. Jag tillbringade timmar efter skolan med att förbereda för shower.


Och när jag kom hem tränade jag också, och hamnade i en rigorös rutin som jag trodde att jag behövde förbli på mitt bästa och vara konkurrenskraftig för delar. Mitt sovrum låg tillräckligt långt från mina föräldrar för att inte störa dem, men utrymme för att träna blev ett problem för min bror eftersom, ja, vi delade rum. Föreställ dig att han mediterar på en fönsterplats medan jag sitter i bälte och försöker hålla en hög ton. Det behöver inte sägas att detta skapade spänningar mellan oss. Ur hans synvinkel var gymnasiet tillräckligt svårt utan det konstanta ljudet av Glee-arrangemang.


Även om jag kunde sjunga den bra i sin ursprungliga tonart, hade jag svårt att sjunga den tillsammans med musiken eftersom arrangemanget av låten vi arbetade med hade en tonartförändring som låg utanför mitt intervall. Det här var första gången jag kämpade för att lära mig en låt, och jag var en vecka från audition. Jag var irriterad under den perioden och slutade öva och förklarade att jag hade nått höjden av min sångkarriär. Min bror upplevde tystnad när jag kom hem för första gången på flera år. Efter ett par dagar av detta, när jag kom hem, bad han mig att meditera med honom. Och jag kände min ilska över min oförmåga att navigera graciöst i den här låten. Det var svårt i början. Jag försökte rensa huvudet. När ditt sinne driver iväg, kommer du helt enkelt tillbaka, ingen dom.


Jag gillade ljudet av det, och det blev min nya filosofi. Jag fortsatte att försöka på låten, blev inte längre arg på mig själv, och lagom till audition kunde jag behålla kraften i rösten trots nyckelbytet. När det gäller min bror så bråkar vi inte längre. Jag förstår nu varför han föredrar det tysta. Denna student antogs till Brown University. Föreslagen läsning: How to Get Into Brown. Mina föräldrar är flygingenjörer, ödmjuka även om deras arbete hjälper vårt samhälle att utforska nya gränser. De tror att du tar ställning genom det arbete du gör, inte vad du säger. Detta är vad de lärde mig. Detta var vad jag trodde fram till mitt andra år då jag konfronterades med ett ögonblick där jag inte kunde vara tyst.


Vissa elever var öppet skinnhuvudens barn. Efter ett rasistiskt utbyte med en student som förolämpade henne och vägrade sitta vid samma lunchbord, stod min bästa vän, som var muslim, inte för trohetslöftet i hemrummet nästa dag. Hon blev avstängd för insubordination och när jag ringde henne sa hon att jag i den här situationen säkert kan hitta ett sätt att tänka på mer än mina egna känslor. Jag skämdes. Jag bad om ursäkt och frågade hur jag bäst stöttar henne. Hon sa att det bara var viktigt att jag lyssnar och förstår att hon inte kan trivas i en miljö som främjar likhet.


Hon talade till mig med en sårbarhet som jag aldrig hade hört förut. I slutet av vårt samtal bad jag rikligt om ursäkt. Hon sa att hon inte behövde mina ord och vad hon behövde från mig var att ta ställning. Detta var motsatsen till den tro mina föräldrar borrade i mig. Jag kände mig först i konflikt, som om jag gjorde något fel genom att prata om situationen. Att studera i cirka två timmar hjälper en elev att bli bekant med klassdiskussioner, förstå innehållet mer och behålla information. Att studera i grupper hjälper eleverna att stödja varandra att granska kursmaterial och hitta sätt att utmärka sig i tentor samtidigt som de fungerar som ett stödsystem i skolan.


Att lära sig och delta i klasser på college utgör en del av upplevelsen. Ett socialt liv är också avgörande för att göra en student framgångsrik. Sociala aspekter som färdigheter i att umgås med människor, ha intressen och skapa kontakter bidrar till framgången för en elev. Följaktligen hjälper det att engagera sig i klubbar och sportaktiviteter en elev varva ner och följa sina passioner som kanske inte finns i klassen. Kultur- och friidrottsevenemang hjälper en att utöka sina intressen och förståelse för högskolan. Dessutom ger sådana evenemang utmärkta möjligheter för studenter att utveckla vänskap och träffa nya bekantskaper. Sammanfattningsvis bör det vara ett enkelt och uppnåeligt företag att bli en framgångsrik student.


Köp uppsats Betala för uppsats Skriv min uppsats Läxskrivning Hjälp Uppsatsredigeringstjänst Uppsatsskrivande Hjälp Skriv min högskoleuppsats Gör min uppsats Terminuppsats Skrivtjänst Kursskrivtjänst Skriv min forskning Uppsats Skrivhjälp Uppsatsskrivning Hjälp. Logga in Beställ nu. Ring nu! Beställ nu. Söka efter:. Beställ nu! Få anpassad uppsats från:. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Fördelar med att studera lokalt". Skrivet av akademiska experter med 10 års erfarenhet. Gratis essäprover om det givna ämnet "Drömfamilj". Du kan också beställa en plagiatfri skräddarsydd uppsats om ämnet från våra professionella uppsatsförfattare. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Sweet Memories Of My Childhood".


Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Effekter av den ryska revolutionen". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Varför vill du bli apotekare? Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Teknikens roll i ekonomisk utveckling". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "American Psycho". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "History Of Newspaper".

No comments:

Post a Comment